Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лісівщинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04347999) був реорганізований і увійшов до складу Ушомирської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Новини Лісівщинської сільської ради

Зоріє в небі мамина любов…

13.05.2018 16:00 Будинок культури с.Лісівщина

 

 Зоріє в небі мамина любов…
 
 Зоріє в небі мамина любов…
 

Щороку в травні, коли неба блакить наповнюється пташиним співом, коли у трави і квіти вбирається земля, із весняним подихом приходить до нас найпрекрасніший день – Свято Матері.

І районне свято «Зоріє в небі мамина любов», що відбулось 13 травня на базі Будинку культури Лісівщинської сільської ради, стало гімном тій, що нас у світ випроводжає, всі негаразди з нами ділить, поради дає, благає у Бога ревною молитвою опіки над нами і щастя для нас, стало ще однією сходинкою до єднання.

 

В переповненому залі теплі слова вітань лунали того дня з уст ведучих свята Інни Маковської та Ольги Власюк для жінок усієї Лісівщинської громади, а окремі категорії матерів отримали нагороди в різних номінаціях. Так, матерям та дружинам учасників АТО з Лісівщини – Ковальчук Тетяні, Кос Валентині та Кос Євгеніі, Меркушевій Тетяні, Сергіенко Ірині, Власюк Олені та Охрімчук Світлані – квіти та грошові премії вручив народний депутат України від фракції БПП «Солідарність» Володимир Арешонков. Ветеранів-орденоносців Яремчук Ніну Ничипорівну та Андрійчук Олександру Михайлівну, ветеранів освітянської ниви Міщук Надію Григорівну та Березюк Людмилу Семенівну грамотами, подяками, квітами та подарунками вшанували голова Коростенської районної ради Василь Клименко та заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Наталія Тертична. А начальник відділу культури Коростенської райдержадміністрації Лариса Бондар віншувала тих, без кого не відбувається жодне свято в Лісівщині, – місцевих артистів-аматорів. Подарунки від Лісівщинської сільської ради вручала сільський голова Ніна Матвієнко. Отримали їх найповажніша і мудра в роках жителька села Лісівщина Ганна Семенівна Марчук, яка восени цього року відзначатиме 95-річчя; матері-героїні, яким в різні часи за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку Указом Президента України було присвоєно почесне звання «Мати-героїня»; жінки, які в теперішній непростий суспільно-економічний час наважились народити троє, четверо і більше діток – Пилипчук Людмила, Ковальчук Наталія, Антонова Тетяна та Катерина Власюк; бабусі, які стали опікунами для своїх онуків, Костюченко Марія, Фасенко Тамара та Прокопчук Ніна.

 

У той святковий день запросили на сцену і привітали молодих щасливих мам Ірину Стрілець, Лесю Поліщук та Ганну Вакулович, в родинах яких підростають наймолодші жителі Лісівщинської сільської ради. Окрасою ж заходу стала тематична книжкова виставка та концертна програма за участю вокального ансамблю Лісівщинського БК «Барви Полісся», Тетяни та Анастасії Аліярової, сімейного дуету Надії та Володимира Міщуків, юної Аріни Кошицької та учнів-танцюристів Лісівщинської ЗОШ І-ІІІ ст., дуету «Карат», працівників РБК Галини Цибулі та Надії Бабійчук. Як благословення Матері земній, зі сцени звучали фінальним акордом слова: «Низький уклін вам, матері, хранительки нашого роду! Хай ніколи не плачуть ваші очі, не болять ваші натруджені руки ! Гідного вам продовження у найдорожчому своєму багатстві – дітях!»

святкування 8 березня Дата створення: 09:41 11.03.2019
Розпочато роботу сайту Дата створення: 14:16 30.09.2016

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *